понедельник, 9 марта 2015 г.

IT JAM and IT EDUCATION AWARDS 2015!


Новини IT Jam 2015! Шановні друзі!

Щойно опублікували інформацію про наших дивовижних спiкерiв, які приєднались до одного з найбiльш вiдомих заходiв украiнської ІТ-індустрії –7го IT Jam “Meet&Mix”. І це ще не все!

Нагадуємо, що IT Jam 2015 вiдбудеться у суботу, 21 березня на головній арені країни - НСК «Олімпійський», і цього разу буде присвячений темам Інновацій та IT Освіти - ми покажемо, що класного і цікавого зараз відбувається в IT, і розповімо, як зробити свій перший крок в IT.

Безкоштовний квиток-запрошення надасть вам доступ до всіх зон на ІТ Jam 2015:
 

Дві основні сцени:

на яких будуть виступати спiкери з 6 різних країн світу, з відомих ІТ-компаній, які презентують інновації різних проектів та галузей: безпека, електронна охорона здоров'я, енергетика, криптографія, дизайн, eye-tracking системи, мобільність, автомобільна  галузь та іншi.

Ярмарок навчальних ініціатив:

ви будете мати можливість дізнатися, як потрапити до IT-сфери, або як покращити свої знання та навички в IT-галузі. Також у вас буде шанс виграти гранти від наших Освітніх Партнерів. 

IT EDUCATION AWARDS


Ми запускаємо першу щорiчну Нагороду - IT Education Awards, яка спрямована на заохочення тих, хто вкладає свою єнергію та час в навчання і розвиток ІТ професіоналів. Приходьте та дiзнайтесь, хто стане переможцем!

Інтерактивна зона  "Gadget area" 

Дрони, Oculus Rift, 3D-принтер, системи eye-tracking, роботи та ще багато чого цiкавого! Приходьте та доторкнiться до майбутнього – воно вже сьогодні!


Офіційне відкриття відбудеться о 12:00, але наші двері будуть відкриті з 11:00. Розклад заходу буде опубліковано на нашому сайті ближче до 21го березня. Вхід на захід вільний, але вам необхідно зареєструватися на сайті, щоб отримати запрошення. Заповніть, будь ласка, реєстраційну форму, це -  всього декілька хвилин! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий