понедельник, 2 марта 2015 г.

Види Тестування: Все, Що Ви не Знали і Боялись Запитати



Знайшли себе в шаленому світі ІТ і вирішили стати тестувальником? А чи відомо вам скільки видів має тестування? Знаєте їх специфіку?

19 лютого 2015 року відбувся івент «Види QA: все, що ви не знали і боялись запитати» для тих, хто готовий перейти у тестуванні або продовжує у ньому розвиватися.
(від освітнього проекту GoIT!)






Спікери:


Олег Татарчук – працює в ІТ більше 10 років, в тому числі в ТОПових ІТ компаніях (Global Logic). Спеціалізується в тестуванні і управлінні розробками. Більше 3х років займається розвитком ІТ освіти в Україні. Є одним із засновників львівської спільности тестувальників Testers.lviv.ua.


Марина Шевченко – Mobile QA Engineer в Ciklum. Має досвід тестування веб, декстопних та мобільних додатків. Співорганізатор заходів в найбільшій київській спільності тестувальників – QA Club Kiev.


Олександр Майданюк – Head of Quality Assurance Solution в компанії Ciklum. Займав посади QA Lead, Manager, QA Consultant і Trainer. Експерт та суддя QA секції чемпіонату UA Web Challenge. Співзасновник Київського клуба тестувальників QA Club Kiev.

Микола Ковш – QA Engineer в Ciklum. Є яскравим прикладом «світчера» – людина, яка змінила вид діяльності. Перейшов в сферу IT зі сфери маркетингу. Співорганізатор заходів в найбільшій київській спільності тестувальників – QA Club Kiev.

Перший виступ від Олега Татарчука присвячений автоматизації, точніше міфи про неї. Чи варто починати автоматизувати, та на які питання перед початком потрібно відповісти ви дізнаєтеся нижче.





Наступний спікер івенту Шевченко Марина коротко розказала про те, як вибрати потрібну конфігурацію (Configuration =  Device x Operating System) для тестування нативних мобільних додатків.





Основи Performance Testing: тули, звіти та багато іншого можна було почути від Олександра Майданюка.




І, на решті, для тих, хто тільки думає про те, чи варто починати займатися автоматизацією розказував Микола Ковш.

Комментариев нет:

Отправить комментарий