четверг, 19 ноября 2020 г.

BeQAToday - безкоштовні курси по тестування для людей з фізичною інвалідністю

Багато хто чув про BeQAToday - благодійний проект, що дає можливість людям з фізичною інвалідністю отримати безкоштовну освіту та базові знання за спеціалізацією “тестування програмного забезпечення” та отримати роботу в IT-компаніях України чи світу. 


Але BeQAToday це більше, ніж просто курси. Це люди, які діляться знаннями та накопиченим досвідом. Це люди, які готові допомагати іншим.


Мета BeQAToday - дати студентам нові знання та можливість змінити життя. А ще - щоб студенти BeQAToday стали частиною IT-спільноти. Але тут така справа: не можна бути частиною спільноти будучи відокремленими від неї в своїй маленькій бульбашці.


Тому BeQAToday відкриває двері своєї спільноти для всіх. Що це означає? Курси з тестування лишаються, як це і було завжди, курсами для людей з інвалідністью. Повністю безкоштовними. Але. Крім основного курсу є сесії Q&A за різними темами, тематичні лекції (підчас з дуже рідкісних тем як то hardware чи usability testing), канали спільноти, де можна подискутувати про тестування чи просто потеревенити, та багато-багато іншого. І ось до цієї частини тепер можуть доєднатись всі бажаючі.


Підписуйтесь на сторінку BeQAToday в ФБ, долучайтесь до Telegram каналу та слідкуйте за анонсами. Перші івенти вже дуже скоро! Розширюємо наше ком'юніті разом :)


FB: https://www.facebook.com/beqatoday
ТГ: https://t.me/beqa_community



Фото: Olenka Galay

Комментариев нет:

Отправить комментарий